Advertisement

Γκερντ Μίλερ - Yc Wzoav7tpxfm : Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.

Γκερντ Μίλερ - Yc Wzoav7tpxfm : Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06.

Ήταν το έκτο παιδί μίας. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Πέθανε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

O Lebantofski Exei Mprosta Toy Mono Ton Gkernt Miler Enothtes A8lhtismos Real Gr
O Lebantofski Exei Mprosta Toy Mono Ton Gkernt Miler Enothtes A8lhtismos Real Gr from media.real.gr
Πέθανε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει όλη σχεδόν. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πέθανε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο κορυφαίος επιθετικός γκέρντ μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 συμμετοχές με τους βαυαρούς. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Την είδηση ότι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου γκερντ μίλερ, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της κυριακής η ομάδα της μπουντεσλίγκα. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945.

Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει όλη σχεδόν. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με.

Gkernt Miler O Mpomper I Bloghmenos Georgiou Club
Gkernt Miler O Mpomper I Bloghmenos Georgiou Club from www.georgiouclub.gr
Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο κορυφαίος επιθετικός γκέρντ μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 συμμετοχές με τους βαυαρούς. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου.

O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει όλη σχεδόν. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο «der bomber» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Την είδηση ότι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου γκερντ μίλερ, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της κυριακής η ομάδα της μπουντεσλίγκα. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο θάνατος του γκερντ μίλερ συντάραξε τον ενρίκο αλμπερτόζι, με τον πρώην κίπερ να μνημονεύει την παρουσία. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις.

Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ποιος ήταν ο σπουδαίος γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06.

Gkernt Myler Bikipaideia
Gkernt Myler Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ακόμα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν ποτέ, αφήνει αυτό τον κόσμο…. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς.

Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν.

Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο κορυφαίος επιθετικός γκέρντ μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 συμμετοχές με τους βαυαρούς. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ποιος ήταν ο σπουδαίος γκερντ μίλερ.

Posting Komentar

0 Komentar