Advertisement

Nuredin Beinur : Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului
Cine Este Interlopul Care A Rămas Rolls Royce Ul In Pana Prostului La Mamaia Loredana Chivu Ajutor Newsweek Romania from newsweek.ro
Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța.

Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului
Rodriguez Sanchez Prensa Libre from www.prensalibre.com
În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța.

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului
Rtmm2vxu8yuv M from cdn.as.ro
Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă .

Nuredin Beinur : Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

Posting Komentar

0 Komentar